خانه / آشپزی / حلوا زعفرانی-طرز تهیه حلوا زعفرانی خوشمزه مناسب ماه رمضان|ایران کوک

حلوا زعفرانی-طرز تهیه حلوا زعفرانی خوشمزه مناسب ماه رمضان|ایران کوک

حلوا از جمله شیرینی های سنتی ایران است که انواع گوناگون آن در مناطق مختلف تهیه و سرو می شود. حلوا را می توان دسر یا میان وعده ای مقوی به حساب آورد اگر با مواد مرغوب تهیه شود. از آنجایی که این شیرینی بسیار مقوی و البته پرکالری است آن را گزینه ای مناسب برای سرو در سفره های افطار و سحر در ماه مبارک رمضان به حساب می آورند. غیر از ماه رمضان حلوا در مناسبت ها و مجالس متعدد کاربرد دارد مانند حلوای نذری در ماه محرم، حلوای مراسم سوگواری و یا حتی در برخی مناطق حلوای مخصوص عروسی و نامزدی که به تر حلوا مشهور است. اما در بین انواع گوناگون حلوا، حلوا زعفرانی یکی است خوشمزه ترین و مجلسی ترین حلواها است .

در ادامه این مطلب قصد آموزش حلوای زعفرانی مجلسی را داریم تا با یادگیری آن در مناسبت های متعدد بتوانید به راحتی حلوایی خوشمزه و لذیذ را تهیه و سرو کنید و البته از فواید حلوای خانگی  هم بهره مند شوید. از اینکه در ادامه مطلب با ما خواهید بود بسیار خوشحالیم و امیدواریم این حلوای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

حلوا زعفرانی ساده

 

طرز تهیه حلوا زعفرانی

 

مرحله اول:

کره را با روغن مخلوط کنید و در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

حلوای زعفرانی

 

مرحله دوم:

پس از ذوب شدن کره آرد گندم  الک شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا زمانی که آرد سرخ و طلایی شود.

 حلوا زعفرانی مجلسی

 

مرحله سوم:

پس از اینکه آرد به به اندازه خوب سرخ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کم شود و بعد شکر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آرد حل شود.

 حلوا برای افطاری

 

مرحله چهارم:

آب، گلاب، هل و زعفران دم شده را مخلوط کنید و به مایه اولیه حلوا زعفرانی اضافه کنید و ظرف را دوباره روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا حلوا زعفرانی به خوبی خودش را بگیرد و جمع شود.

 

حلوا برای افطار

 

حلوای افطاری

 

حلوا را در ظرف بریزید و در حالی که هنوز گرم است تزیین کنید.

 

حلوا زعفرانی ohk'd

 

نکات کلیدی تهیه حلوا زعفرانی:

-برای تیره شدن رنگ حلوا زعفرانی، هم می توان آرد را بیشتر سرخ کرد و هم می توان مقداری پودر کاکایو  همراه شکر به آرد سرخ شده افزود تا طعم و رنگ آن کمی تغییر کند.

-می توان به جای آب از شیر استفاده کرد و همچنین می توان گلاب را جایگزین آب کرد تا حلوا عطر بیشتری به خود بگیرد

-برای تزیین حلوا زعفرانی یا هر حلوای دیگر می توان از انواع قالب یا ماسوره استفاده کرد و نیز می توان حلوا را در نان تارت شیرین سرو کرد.

 

 همراهان عزیز خوشحال می شویم حلوا زعفرانی  را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید. 



عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید


لينک منبع

درباره ی linkmaster110

همچنین ببینید

فلافل لپه – طرز تهیه فلافل لپه غذای گیاهی خوشمزه و آسان

دسته بندی: غذاهای گیاهی و گیاه خواری | به وسیله نیلوفر بانو | ۷ بازدید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *